Fri frakt over 1 000 kr

Firmagaver

  Lekreste firmagaver til påske! Flotte påskeegg og påskeegaver til kunder og ansatte.

Gjør stas på dine ansatte og kunder til påske
Å gi en firmagave som er noe litt utenom det vanlige kan gjøre underverker for ansatt/kunde-forholdet. Forventningene er ikke alltid like høye til slike gaver og da er det ekstra hyggelig å kunne overraske med noe som er unikt og håndlaget. Like mye som produktene våre er vakre å se på er de smakfulle på innsiden. Vi bruker vi de beste råvarer som lokalprodusert marsipan med masse mandler og eksklusiv sjokolade fra franske Valrhona og belgiske Callebaut.

 

Lekre firmagaver til kunder og ansatte. Håndlaget påskemarsipan og sjokolade.

 

Vær stolt av gaven du gir
Vakker innpakning er noe vi bryr oss mye om, det er viktig at helheten oppleves delikat og innbydende for mottakeren. Vi setter sammen konfektesker, påskeegg, cellofantposer og gaveesker som harmonerer med lekre bånd, silkepapir og kort. Med variasjon i sortiment og prisklasser kan vi sette sammen firmagaver etter kundens ønske. Gaver fra oss skal man med stolthet gi bort.

 

 

Gode skussmål
Vi i Marsipan Compagniet har lange tradisjoner med å levere smakfulle og lekre firmagaver over hele landet. Vi mottar årlig tilbakemeldinger fra våre kunder om hvor fornøyde gavemottakerne har blitt og hvordan det tilfører et positivt bidrag i kundedialogen i ettertid.

Ta snarlig kontakt med oss og vi vil gjerne hjelpe deg med å lage firmagaver som passer til dine ansatte og kunder. Mail: post@marsipancompagniet.no

Kort om oss
Marsipan Compagniet er en liten familiebedrift som håndlager marsipan og sjokoaldekonfekt. Kreativitet og skaperkraft driver oss til å lage lekre kolleksjoner som gjenspeiler årstidene og sesongene vi er i. Smak på gleden!

 

Lekre firmagaver. Påskemarsipan og påskeegg til kunder og ansatte

Skatt på firmagave
Det kan være greit å være klar over hva som gjelder når man gir bort en firmagave. Det er ulike aspekter her: det skattemessige - og hva som gjelder på arbeidsplassen hos mottaker. Når det gjelder regler på arbeidsplassene rundt omkring, så praktiseres dette med ulike beløpsgrenser. For ansatte i det offentlige gjelder det uansett strengere regler enn for ansatte i privat sektor. 
Når det gjelder skatt, så kan mottakere ta i mot gaver inntil kroner 2 000 pr år. Gaver utover dette er skattepliktig. Det er mottaker som er ansvarlig for å innrapportere dette til skattemyndighetene. 

 

Lekre firmagaver. Påskemarsipan og påskeegg til kunder og ansatte
Marsipan Compagniets produkter er godt innenfor skattereglene og på et akseptabelt nivå for de fleste mottakere og det som gjelder hos den enkelte arbeidsgiver, men det er alltid smart å være bevisst disse spørsmålene når man gir en firmagave.

Lekre firmagaver. Påskemarsipan og påskeegg til kunder og ansatte

Kontakt oss i dag 
Mail: post@marsipancompagniet.no

Vi håper vi hører fra deg! :)

FIRMAGAVER TIL PÅSKE