Fri frakt over 1 000 kr

Firmagaver

 

Firmagave - gjør stas på dine ansatte og kunder

 

Det å gi en firmagave kan være en hyggelig gest, men mottakeren har ofte lave forventninger til hva som befinner seg under gavepapiret. Vi har vel alle mottatt en flaske billig rødvin, eller en konfekteske med biter som verken smaker fugl eller fisk. Og det er kanskje like greit.

Det er lite som slår en pakke som overrasker, enten det er fra en gammel tante som har strikket en litt for trang ullgenser, eller det er fra et firma man er en god kunde av. 

Å gi en firmagave som er noe litt utenom det vanlige, kan gjøre underverker for kundeforholdet, siden kunden kanskje ikke forventer så mye. Løsningen på dette er enkel, rimelig og svært populær hos gavemottakerne.

 

Et sjarmtroll i en boks

Marsipan Compagniet har lange tradisjoner med å levere smakfulle og lekre firmagaver over hele landet. Vi mottar årlig tilbakemeldinger fra våre kunder om hvor fornøyde gavemottakerne har blitt og hvordan det tilfører et positivt bidrag i kundedialogen i ettertid.

 

 

Bestill Høstkos konfektesken til dine kunder

 

 

 

 

Skatt på firmagave

Det kan være greit å være klar over hva som gjelder når man gir bort en firmagave. Det er ulike aspekter her: det skattemessige - og hva som gjelder på arbeidsplassen hos mottaker. Når det gjelder regler på arbeidsplassene rundt omkring, så praktiseres dette med ulike beløpsgrenser. For ansatte i det offentlige gjelder det uansett strengere regler enn for ansatte i privat sektor. 

Når det gjelder skatt, så kan mottakere ta i mot gaver inntil kroner 2 000 pr år. Gaver utover dette er skattepliktig. Det er mottaker som er ansvarlig for å innrapportere dette til skattemyndighetene. 

Marsipan Compagniets produkter er godt innenfor skattereglene og på et akseptabelt nivå for de fleste mottakere og det som gjelder hos den enkelte arbeidsgiver, men det er alltid smart å være bevisst disse spørsmålene når man gir en firmagave.