Fri frakt over 1 000 kr

Bli forhandler


Ønsker du å selge produkter fra Marsipan Compagniet i din butikk ønsker vi gjerne å høre fra deg. Send oss en epost med ditt Butikknavn, org. nr så mottar du oversikt over våre produkter og priser. Kanskje vi får ett langt og morsomt samarbeid! 

Produktbilder

Våre forhandlere kan bruke våre produktbilder i sine markedsføringskanaler som de selv ønsker. Vi tillater repost av våre instagram bilder.

Produktbilder kan lastes ned her: Link Her

Miljøbilder kan lastes ned her: Link Her

Display

Vi tilbyr flere produkter som inkluderer display. Gi oss beskjed dersom dere ønsker dette.  

Minimum bestilling

Vi har en minimums bestilling på ca. 4000 kr, deler ikke opp kolli med produkter. Antall produkter pr kolli står beskrevet i produktoversiktene.

Lokasjoner

Ta en titt på Finn butikk for å se hvor vi har forhandlere.

Betaling

Faktura vil bli sendt fra vårt regnskapsprogram etter varene er mottatt. Vi sender faktura digitalt om ikke annet er opplyst. 

Frakt

Vi sender med Bedriftspakke innenlands. Små pakker som veier under 0.5 kg sendes med frimerkebrev. Frakt blir lagt til på faktura.

Noen produkter sendes på halvpall for å garantere at produktene kommer frem uskadd. Hvilke produkter det gjelder er beskrevet i produktoversikten.

Retur

Varer kan ikke sendes i retur eller byttes. Vi tar så klart i mot varer som har blitt ødelagte i transport. Dette må gis beskjed om innen en uke etter varene er motatt.

 

Kataloger

 

                     

 Sommer                                     Høst